Kun en osaa käyttäytyä

on

Tervehtiminen

Olen varmaan käsittänyt termin väärin. Jokin marssijärjestys tervehtimiselle on. Järjestys lienee eri ihmisille erilainen. Itseäni en voi kehua tässä. Nyökkään, hymyilen tai nostan kättä. Aika eleetöntä tervehtimiseni on, mutta minähän olen eleetön. Ja vaaraton.

Tervehtimisellä on alun perin ilmaistu että on tunnistanut toisen ja että on itse vaaraton. Kättä heilauttamalla tai kättelemällä on todistettu, ettei kanna kädessään asetta. -Wikipedia

Fiilis

Se määrittää paljon. Jos ei irtoa kepeyttä, niin ei irtoa. Onneksi on muitakin, joilla huumorintaju on liki omaani, saa ymmärrystä. Siksi jaksaa. Vaikka kohtelu on joskus epäoikeudenmukaista, epäasiallistakin. Ei se sitä aina ole, eikä kaikilta. Minulla on oikeus olla, oikeus tuntea. Vääränlainen luonne, sitäkin on sanottu. Onneksi minulla on taide.

Kun näkee oikeudenmukaisuutta. Pieniä onnistumisia. Arjessa pärjäämistä. Niistä syntyy ilo. Elämä on epäoikeudenmukaista, en minä kaikesta pienestä lannistu. Isojakin asioita olen kokenut. Jotenkin aina jaloilleni päässyt. Käytän liikaa tunteita, ja näytän niitä liian vähän. Ei minun tarvitsekaan olla täydellinen.

Tunne – mielihyvän, mielipahan tms. tuntemuksen sävyttämä tietoinen elämys, tunnetila, emootio. -Kielitoimisto

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s