Kesä tulossa

on

Aidan takana olevat kuuset ovat pudottaneet kaikki neulaset ja kävyt meidän puolelle. Niitä haravoinut monenakin päivänä. Pihan toisella puolella on jotain betonisilppua, rakennusjätettä. Niitä laitan roskiin aina silloin tällöin. Painavat, mokomat. Syreenistä olen leikannut kuivia oksia pois, se vaatisi suurempaakin leikkaamista. Mutta haluan sen kukkivan ensin.

Tänä kesänä aion purkaa keskellä pihaa olevan kukkapenkin. Kun on pieni piha, ruukkupuutarha olisi käytännöllisempi. Toki syreeni, vuorikilpi ja kuunlilja saavat jäädä, sekä muutama muu. Siellä ja täällä, enemmän siihen tyyliin, mitä tällaisen vanhan talon pihalla pitää olla.

Naapurin kissa on löytänyt nukkumapaikan tuosta hävitettävästä kukkapenkistä. Siinä se tänäänkin uniltaan silloin tällöin silmiään availi, tarkkaillakseen mitä puuhailen.

Minun haaveeni on saada piha siistiksi. Puutarhaa siihen ei ihan pienellä vaivalla tule. Ehkä ostan uuden ruukun ja siihen jonkun näyttävän kukkasen. Ei sen niin väliä ole, mutta pihassa puuhailu on mukavaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s