Monenmoista

on

Olen viimeaikoina useasti miettinyt, onko osaamiseni vääränlaista vai riittämätöntä. Sitä ei vaan kelpaa. Tai kelpaan minä moneen – ainakin harrastuksissa. Olen asiantuntija, kehittäjä, johtaja ja ennen kaikkea neuvottelija. Kaukana täydellisestä, kuten me kaikki.

Koen osaavani paljon ja silti pidän tärkeänä jatkuvaa oppimista. Nautin siitä, että asioita voi tehdä aina vain paremmin ja laajemmin. Siitä, että asioita voi käsitellä syvällisemmin ja ymmärtää paremmin.

Olen aina opiskellut jotain. Isoja ja pieniä kokonaisuuksia. Etsin jälleen jotain uutta, en vain vielä tiedä liittyykö se työhön vai taiteeseen. Koulutus on henkireikä arkeen. Ehkä valitsen tällä kertaa jotain kokonaan erilaista.

Haluaisin tehdä asioita, monenlaisia. Kulkisin luonnossa kameran kanssa, matkustelisin. Kirjoittaisin, maalaisin. Olisin kulttuurin suurkuluttaja. Piirtäisin, veistäisin. Koodaisin, suunnittelisin kokonaisuuksia ja tulevaa, ohjaisin ja auttaisin.

Kaikkea näitä yritän tehdä, aika ei riitä. Kun kiireessä yrittää, tekeminen muuttuu suorittamiseksi. Siinä roolissa en viihdy. No, ei noihin kaikkiin rahatkaan riitä.

Mutta haaveilla saan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s